Meer resultaten voor bedels met eigen tekst

 
bedels met eigen tekst
 
Bedel Manuscript.
Hoe bestel ik een testmodel? Selecteer bij het configureren van jouw product het rode materiaal testmodel. Ontwerp je eigen zilveren bedel. Een mooie zilveren bedel met jouw eigen tekst. Past om de trollbead/pandora armbanden met andere zilveren bedels. 5mm gat diameter.
Eigen sieradenlabel maken dat kan bij Goedkoopstehobby.nl.
Bedels Hangers religieus. Mesh Tube / Netdraad. U bent nu hier.: Kleine oplage al vanaf 10 stuks. 1 of 2 kanten bedrukt. Voor iedereen die graag zelf sieraden maakt, maar een persoonlijke touch mist, zijn deze mooie sieradenlabels een goede uitkomst. Met een eigen sieradenlabel naamlabel worden jouw sieraden voortaan uniek in zijn soort en daarbij worden jouw producten herkenbaar voor iedereen. Jij kunt nu bepalen welke tekst jij aan je sieraden wilt hangen; mooie woorden voor om de hals of een merknaam aan een armband, ook is mogelijk om initialen te laten drukken op de sieradenlabels.
Sterling Zilveren Naamlabeltje Graveren met Eigen Logo of Tekst Zilverland Zilveren Sieraden Onderdelen Edelstenen Kralen.
Ringen met Edelstenen. Sieraden met Edelstenen Verkocht. Gratis verzending vanaf 5000., Breed uniek assortiment. SIERADEN ONDERDELEN STERLING ZILVER 925 / Bedels, Hangers, Charms / Sterling Zilveren Graveerplaatje, Logo Bedel, Sieraden Bedel, Naamlabeltje. Sterling zilveren graveerplaatje logo bedel, sieraden bedel, naamlabeltje, afmeting zonder open montagering is 12mm x 7mm. Plaatje is 050mm, dik, gaatje is 180mm. Graveren is mogelijk vanaf 10 stuks. Voorbeelden logo graveren. 10-19 stuks 270., 20-49 stuks 220., 50-99 stuks 185., 100 stuks of meer 165., Te graveren tekst.:
Wikkelarmband met Bedel Eigen Tekst groen-grijs.
Wis lijst Afrekenen. Wikkelarmband met Eigen tekst kleur naar keuze. Wikkelarmband met Eigen tekst kleur naar keuze. Share on Facebook. Wikkelarmband met Eigen tekst kleur naar keuze. Leuke wikkelarmband van gestikt nappaleer in de kleur naar keuze met 2 bedels.:
Zilveren Hanger met je eigen tekst in je eigen handschrift!
Zilveren Infinity Sieraden. Zilveren Communie Sieraden. Gouden Communie Sieraden. Hangers met naam. Extra Large Hangers. Hangers met eigen tekst. Charms en Armbanden. Gouden Charms bedels. Pink Ribbon Sieraden. Zilver Gouden Kettingen. Werkwijze voor graveren. Trouwringen Staal Goud. Extra Grote Sieradendozen.
Infinity armband met bedel eigen tekst graveren Is het een cadeau? Wij kunnen het leuk voor je inpakken: Nee, het is geen cadeau.
Natuurlijk kun je ook kiezen voor een lief woordje of symbool om te laten weten wat je van iemand vindt! De bedels worden professioneel gegraveerd. Dit kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Je wens kun je kenbaar maken in de keuzelijst. Wil je een hartje, een ster, een voetbal of een bloem symbool erbij? Geef dit dan aan als bijv: hartje. Geef je graveer wensen aan bij het veld opmerkingen in de winkelwagen. Tip: Dit infinity sieraad kun je ook leuk ontwerpen als zussen armbanden. Voor de big sis, mid sis en lil sis. Zo dragen jullie een prachtig zussen sieraad en zijn jullie voor altijd samen verbonden. De armband zal symbool staan voor de bijzondere band tussen de grote zus en haar kleine zusjes. Klanten kochten ook. Leren tekst armband met namen of eigen tekst.
Leren armband dames Eigen tekst bedels Foto bedels Is het een cadeau? Wij kunnen het leuk voor je inpakken: Nee, het is geen cadeau.
Doordat jijzelf kan bepalen wat er op de bedels mag komen te staan kun je de armband personaliseren naar wens. Als extra optie zou je ook een foto bedel aan de armband schuiven. Combineer verschillende bedels en ontwerp een foto armband met eigen tekst.
Labels met eigen tekst t Kralenstulpje.
Wij sturen u eerst een voorbeeld per email op ter goedkeuring. Zoals alles bij t Kralenstulpje, zijn de bedels lood en nikkelvrij. Op zon klein bedeltje is alles millimeter werk. Teveel tekst kan klein uitvallen op een klein labeltje. Bij de fabriek kijken alleen naar de letters, het aantal rijen en het lettertype, plaats bepaling doet de fabriek zelf, zoals men denkt dat het goed uit komt. Heeft u een tekst waar een in voor komt? Hiervan kan ik geen voorbeeld sturen, dit geeft ik dan schriftelijk door aan de fabrikant. Mocht u ook nog andere artikelen bestellen, dan wordt de gehele bestelling in één keer uitgeleverd ivm de verzendkosten. De tekst verticaal kan ook, alleen kan ik daar geen voorbeeld van sturen. Dit kunt u aangeven bij de opmerkingen. Voor echt sterling zilveren labels verwijzen wij u graag naar: www.ilonaswebgems.nl. 50 stuks RVS bedeltjes gelaserd en met hand gepolijst ovaal 12 x 17 x 1mm oogje: 2mm met eigen tekst.
Toelichting tekst sieraden By-Do Sieraden.
By-Do maakt persoonlijke tekst juweeltjes met jouw levensmotto, naam of belangrijke geboorte datum. Alle letters en cijfers worden met de hand in het nikkelvrije metaal geslagen. Daardoor kunnen de letters iets afwijken van het voorbeeld, maar dat maakt dat ieder juweeltje persoonlijk en bijzonder is. Er kan slechts op één zijde van de bedel een tekst geplaatst worden, het is dus niet mogelijk om zowel op de voor als achterkant een tekst te plaatsen. Er zijn zes verschillende typen bedels zie webshop losse tekstbedels: bedel hart small, medium en large, naambedel small, tekstbedel medium en bedel plaatje.

Contacteer ons