Meer resultaten voor piccolo armband bedels

 
piccolo armband bedels
 
Piccolo Sieraden Online bij JuwelierWebshop.
Yo Design Ringen. Piccolo is een merk met ontzettend leuke bedelarmbanden voor kinderen. De sieraden en bedels zijn allemaal van 925 sterling zilver gemaakt. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke bedeltjes die ze kunnen sparen. Regelmatig komen er ook weer nieuwe bedels bij. Door te sparen en te combineren kunnen ze een schitterende en persoonlijke armband samenstellen.
Cuvi sieraden en accessoires Piccolo.
D kralen van een kleiner formaat, voor alle leeftijden! Voor vrouwen van vier tot tachtig, voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en omas. Bij de Piccolo collectie bepalen de bedels je leeftijd. De verschillende combinaties van kralen en bedels maken elke armband.
Juwelier Akkermans Assortiment.
De zilveren Zinzi sieraden collectie bestaat uit een grote sortering bedels v.a. 1195, ringen, hangers, colliers, oorsieraden en horloges. Meestal zijn deze sieraden voorzien van schitterende Swarovski/Zirkonia stenen in verschillende kleuren. In de winkel hebben wij de Cateye serie van MelanO liggen. Deze serie bestaat uit zilveren ringen die voorzien kunnen worden van een balletje, in de maten 8 of 10 mm. De balletjes zijn verwisselbaar waardoor u steeds een ander sieraad heeft! De balletjes zijn verkrijgbaar in edelstenen in vele kleuren. Zilveren Melano-ring met 8mm balletje kost 5295., De Piccolo collectie lijkt op de Pandora collectie maar alle onderdelen zijn iets kleiner en fijner.
Object moved.
Piccolo Bedels.
De bedels van Pandora, wie kent ze niet. Maar heeft u ook al gehoord van de Piccolo bedels? Dit zijn als het ware de bedels van Pandora, maar dan speciaal voor kinderen. Spaar en combineer diverse bedels en stel u eigen persoonlijke armband samen.
_merken Juwelier van Rooij Kaatsheuvel.
De verschillende combinaties van kralen geven voor ieder een unieke armband of collier. De vrolijke kleuren en jeugdige bedels spreken vooral de kinderen en tieners aan. Terwijl de classieke en trendy Piccolo bedels overwegend door volwassenen vrouwen worden gedragen. Combineren kan ookde, Piccolo armbanden gaan prima samen met de armbanden van bv.
Tweedehands Armband Bijoux 2dehands.be.
24 karaat gouden armband. 24 karaat goud gevulde armband. 15 gram 195 mm x 6 mm steentjes: cz zirkonia Ketting armband chain Zandhoven 0499058367 Gold filled wil zeggen een dikke laag goud welke onder hoge druk ingebracht wordt op een basismateriaal, meestal koper.
Piccolo sieraden.
Wanneer u houdt van fijne sieraden, dan zijn de bedels van Piccolo echt iets voor u! Voor de kleintjes zijn er vrolijke vlinders of beeldige engeltjes en voor tieners en volwassenen is er een keuze uit ruim 500 bedels met een assortiment dat blijft groeien! Wilt u ook uw persoonlijke armband of ketting met prachtige bedels versieren?
Piccolo bedels Sieraden online BESLIST.nl Mooie collectie.
SimKids Letter W SKL023. SimKids Beertje letter W Simkids bedels passen ook op de armbanden van: SimKids, SilveRado, Piccolo, Bacio junior, Tedora Bellini Biagi kidz. Zilveren bedels Larenza LS 114. Zilveren Larenza bedel past op de bekende merken armbanden en kettingen zoals: Pandora, SimStars, SilveRado, Bacio, Biagi, Tedora, Amora, Larenza enz. Zilveren Mat met Gepolijste Engel Bedel 10.15178. Deze Zilveren Mat met Gepolijste Engel Bedel is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en heeft op het breedste punt een breedte van 125mm, met een hoogte van 19mm. Deze bedel bestaat uit een zilveren plaatje in de vorm van een klein engeltje met een mat lijf, gepolijste gedetailleerde vleugels en een gedetailleer. Armband met zeven mooie bedeltjes en edelsteentjes.

Contacteer ons